De FreeStyle afspraken

We willen bij FreeStyle natuurlijk niet te moeilijk doen over wat wel (heel veel!) en wat niet mag, want het belangrijkste is dat iedereen die met ons mee gaat een geweldige en relaxte tijd heeft, no matter what! Om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een korte ‘Make holiday, No drama’ lijst. Hierop staat hoe wij bij FreeStyle vakantie vieren en waar we ons gezamenlijk aan houden tijdens elke vakantie:

  • Je doet niets dat niet mag volgens de lokale wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld alcohol drinken onder de minimum leeftijd op ons terrein*, iets kapot maken of drugs gebruiken.
  • Ook de camping of accommodatie waar jij verblijft heeft regels. Deze eigenaren zouden het heel erg op prijs stellen als jij je ook hier aan alle regeltjes houdt. En vergeet de andere gasten niet hè. Even zwaaien naar de buren mag altijd!
  • Het enige wat wij doen is genieten. Je mag lekker lui zijn en je maakt je geen zorgen over school of je baantje, want hé, daarvoor ben je toch met ons op vakantie?
  • Je bent lief en respectvol tegen iedereen (ook tegen de FreeStyle Crew, dat vinden ze fijn). Dus: geen ruzie maken, pesten en drama. Maar dat is logisch toch? 
  • Ons materiaal en accommodatie is heilig. Je behandelt het alsof het je bestie is. Je brengt alles weer netjes terug na gebruik. Met je fiets proberen mee te doen aan Aquagym in het zwembad is bijvoorbeeld niet zo aardig voor onze fietsen. Ze kunnen namelijk niet zwemmen.
  • Je hebt inmiddels wel de leeftijd bereikt dat jij jouw eigen grenzen kent. Je weet dat je niet echt kan vliegen van het dak en je weet wanneer je genoeg hebt gedronken en niet meer zo gezellig bent.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het opruimen van je rommel. Doekjes en wasmiddel mag je altijd bij ons lenen. 
  • De FreeStyle crew helpt je met alles op elk moment van de dag a.k.a. 24/7 als het nodig is, maar ze zijn niet je persoonlijke assistent. Ook zij moeten af en toe hun schoonheidsslaapje houden.

*Kijk bij onze F.A.Q.’s hoe wij precies met alcohol en drugs omgaan.