Boeken en betalen

Boeken
Wil je jouw FreeStyle vakantie boeken dan kan dit heel eenvoudig via onze website, ook als je niet in Nederland woont. Bij de door jou gekozen vakantie kan je via het tabblad ‘data en prijzen’ de juiste datum vinden en boeken. Je komt dan in een formulier waar naar jouw persoonsgegevens en alle relevante informatie voor jouw vakantie wordt gevraagd. Tot slot moet je de algemene voorwaarden accepteren en de boeking bevestigen. Met het bevestigen van de boeking ga je een bindende overeenkomst met Vinea Vakanties aan. Als je de vakantie hierna wilt annuleren of wijzigen kunnen hier, zoals aangegeven in de Algemene Voorwaarden, kosten aan verbonden zijn. Ben je nog geen 18 jaar dan gaan wij er vanuit dat je toestemming hebt van een ouder of voogd om deze vakantie te boeken.

Als je het prettig vindt, kan je natuurlijk ook altijd telefonisch boeken of een afspraak maken om een vakantie te boeken op ons kantoor. Je kunt hiervoor bellen met 085-30.32.818.

Kom je met meerdere personen? Dan moeten jullie allemaal je eigen boeking maken. Je krijgt ook per persoon een factuur/boekingsbevestiging via mijnfreestyle.nl. Als je met meer dan 6 personen wil boeken, vraag dan een offerte aan via http://freestylevakanties.nl/groepsboekingen. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op om de aanvraag door te nemen.

Mijnfreestyle
Als je een vakantie hebt geboekt dan ontvang je van ons binnen 5 dagen je eigen inlog voor mijnfreestyle.nl. Op deze persoonlijke pagina kun je alle informatie betreft jouw vakantie vinden. Hier staan de factuur/boekingsbevestiging klaar, kun je makkelijk betalen via iDEAL  en vind je vanaf 8 dagen voor vertrek de laatste vertrekinformatie met bijvoorbeeld de vertrektijd van de bus.  

Boeking op aanvraag
Is jouw favoriete vakantie volgeboekt dan kan je altijd een boeking op aanvraag doen. We gaan dan kijken of wij nog extra plaatsen kunnen verzorgen. Is dit mogelijk dan maak je daarmee direct een definitieve boeking. Is dit niet mogelijk dan nemen we contact met je op en bespreken we vrijblijvend een alternatief.

Betalen
Nadat je van ons de inloggegevens voor mijnfreestyle.nl hebt ontvangen, dien je binnen 2 weken de aanbetaling aan ons te voldoen. Uiterlijk 6 weken voor vertrek moet het restantbedrag bij ons binnen zijn. Boek je binnen 6 weken voor vertrek, dan moet je per ommegaande de volledige reissom aan ons betalen. Betalen gaat heel makkelijk via je persoonlijke mijnfreestyle pagina. Je kunt hier door middel van iDEAL heel makkelijk in een paar stappen betalen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een betaling via een bankoverschrijving te doen. Hou hierbij wel zelf de betalingstermijnen in de gaten.

Vertrekgarantie
Heeft jouw vakantie vertrekgarantie? Dan ben je er bij boeking zeker van dat je vakantie doorgaat. Is er nog geen vertrekgarantie? Geen zorgen, er komen regelmatig vertrekgaranties bij. En ook jouw boeking telt mee, dus wacht vooral niet met boeken! Lees meer over de vertrekgarantie in onze Algemene Voorwaarden.

Verzekering
Als je op vakantie gaat, wil je geen zorgen hebben over ziek worden of iets kwijtraken. Sluit daarom een goede reis- en annuleringsverzekering af. Je kunt bij ons via de Europeesche Verzekeringen een op maat gemaakte verzekering afsluiten. Je weet dan zeker dat je voor alle activiteiten verzekerd bent. Kijk voor meer informatie onder de volgende link: www.freestylevakanties.nl/verzekering

Algemene Voorwaarden
Als je een FreeStyle vakantie boekt bij Vinea Vakanties ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en de voorwaarden van de ANVR. Deze kun je nalezen onder de volgende link: Algemene Voorwaarden.