Groepsboekingen

Boeken met een grotere groep vrienden of schoolklas? Dat kan!
Hoe leuk is het om met een grote groep vrienden op vakantie te gaan! En een vakantie te beleven waar je het nog jaren over hebt! De FreeStyle vakanties zijn helemaal geschikt voor grotere groepen. Uit ervaring weten we ook dat het best wel een geregel is als je dit samen of voor de groep wilt organiseren. Want wie gaat nu precies wel en niet mee, wanneer kan er definitief geboekt worden en wie zorgt er voor de betaling? Wij maken je het graag gemakkelijk!

Examen achter de rug? Have a break!
Ook de FreeStyle examenreizen worden vaak door groepen geboekt. Bekijk hier het aanbod van eindexamenreizen!

Vraag een offerte aan en wij regelen de rest!
Heb je interesse in een FreeStyle vakantie met een groep van 6 personen of meer? Vul dan onderstaand offerteformulier in. Geef aan waar jullie vakantievoorkeur naar uitgaat en in welke periode je zou willen gaan. Wij checken de beschikbaarheid en sturen jou een voorstel welke je kan doorsturen aan je vrienden. Ondertussen houden wij het opgegeven aantal plekken even voor je vast zodat jullie de tijd hebben om te overleggen. Ben je enthousiast? Dan kunnen jullie de definitieve persoonlijke gegevens doorgeven. Elke persoon krijgt een eigen boekingsbevestiging en factuur. Makkelijk toch?!

Geheel vrijblijvend en geen verplichtingen
Na het ontvangen van jullie aanvraag gaan wij graag voor jou aan de slag! Doorgaans ontvang je binnen 2 werkdagen een voorstel. Je bent dan nog helemaal nergens aan verbonden. Na het ontvangen van de offerte kun je samen besluiten of je over gaat tot boeking. Hopelijk kunnen wij jullie groep dan verwelkomen op één van de FreeStyle vakanties!

Vul het formulier hieronder in om een offerte aan te vragen