Groepsreizen op maat

Samen met een groep vrienden, klas- of teamgenoten een reis maken, is een van de leukste manieren om te reizen. Wat dacht je van een rondreis door Europa, een citytrip naar Rome of een examenreis naar de zon? Het organiseren of boeken van een groepsreis kan soms best lastig zijn. Vaak heeft niemand echt tijd voor de organisatie, zijn er specifieke wensen en ideeën die afwijken van wat standaard wordt aangeboden en is extra advies en ondersteuning voor en tijdens de reis ook heel erg welkom. Precies daarom geeft FreeStyle jongeren vanaf 16 jaar de mogelijkheid om een reis op maat te laten maken voor een groep van 6 of meer personen. Niet alleen nemen wij de organisatie van de reis (of delen daarvan) uit handen, een groepsreis bij FreeStyle is altijd inclusief een enthousiaste reisleider die 24/7 paraat staat voor vragen, tips en advies kan geven en jullie kan ondersteunen wanneer het nodig is.

Waarom laat je een groepsreis op maat maken bij FreeStyle?

  • Jullie bepalen zelf de inhoud en bestemming van de vakantie.
  • FreeStyle is een professionele reisorganisatie, aangesloten bij de SGR en ANVR en onderdeel van Vinea Vakanties (al 65 jaar dé reisspecialist voor jeugd en jongeren in Nederland).
  • De organisatie van het verblijf, voeding, vervoer en activiteiten wordt geregeld.
  • Een groepsreis op maat is altijd inclusief een opgeleide en enthousiaste reisleider (23+) tijdens de reis voor vragen, advies en hulp.
  • Alle benodigde materialen (bijv. tenten en bij een verblijf op een camping) zijn inbegrepen.
  • FreeStyle werkt alleen samen met gecertificeerde en betrouwbare partners.
  • 24/7 bereikbaarheid van het FreeStyle kantoor bij noodgevallen.
  • Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.
  • De betaling is heel gemakkelijk geregeld voor jouw groep.

Heb je als groep interesse  in een van onze bestaande vakanties of examenreizen? Het is ook mogelijk om deze als groep te boeken. Kijk voor meer informatie bij groepsboekingen hoe je dit gemakkelijk doet.

Ons aanbod
Zoek je inspiratie voor een groepsreis op maat? Kijk bij aanbod van groepsreizen op maat voor een paar voorbeelden van reizen die wij voor je kunnen organiseren. Hebben jullie al een idee voor jullie reis dan kan je ook gelijk een offerte aanvragen.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan
Heb je interesse in een groepsreis op maat? Vraag dan hier een gratis vrijblijvende offerte aan.