Zomeraanbod voor JONG met diabetes

JONG met diabetes en FreeStyle Vakanties

Diabetesvereniging Nederland (DVN) heeft in samenwerking met FreeStyle Vakanties een vakantieaanbod voor JONG met diabetes geselecteerd. De geselecteerde reizen zijn zowel voor deelnemers mét als zonder diabetes toegankelijk. Op de FreeStyle jongerenreizen is altijd reisleiding aanwezig, zijn een aantal zaken al voor je geregeld (zoals vervoer, verblijf en activiteiten) en heb jij alle vrijheid om jouw vakantie verder invulling te geven. Op de FreeStyle bestemmingen heerst een relaxte sfeer en maakt het niet uit of je nu alleen komt of samen hebt geboekt met een vriend of vriendin. De vakanties zijn geschikt voor deelnemers vanaf de leeftijd van 16 jaar.

JONG met diabetes heeft een flink aantal plekken voorgereserveerd zodat ook jij jouw vakantie bij deze leuke reisorganisatie kunt boeken!

Geselecteerd vakantieaanbod voor JONG met diabetes
Het vakantieaanbod dat je hieronder vindt, heeft van Diabetesvereniging Nederland standaard categorie D meegekregen. De verantwoordelijkheid voor je eigen diabetes is volledig. Er is wel een arts of diabetesverpleegkundige aanwezig voor vragen en dergelijke. Er is minstens 1 vrijwilliger aanwezig die veel van diabetes af weet. Als ervaringsdeskundige weet jij het beste hoe je met je diabetes om moet gaan. Onze vrijwilliger en diabetesverpleegkundige of arts gaan mee om jouw vragen te beantwoorden (en voor de gezelligheid natuurlijk) en jou aan te sturen indien nodig. Je kunt natuurlijk ook jouw ervaringen delen en vragen stellen aan de andere jongeren met diabetes die meegaan met deze reis. 

Op dit moment is er nog geen aanbod voor 2018. Bekijk hier onze eerdere reizen:

Strandvakantie in Italië - vertrek 7 augustus 2017 (10 dgn) - v.a. € 350,-​Ben jij op zoek naar een locatie met alle ingrediënten die een strandvakantie moet bezitten? De ideale plek om bij te komen na een jaar hard studeren of werken? Wil jij verzekerd zijn van mooi weer, leuke feestjes in mooie clubs, interessante activiteiten en een helderblauwe zee tijdens je vakantie? Dan is Rimini the-place-to-be! Vanuit een relaxte camping aan zee en vlak bij het centrum kun jij een activiteitenpakket kiezen die jij het leukste vindt. 

Golfsurfen in Montalivet - vertrek 4 augustus 2017 (10 dgn) - v.a. € 558,-

Je kan natuurlijk je hele vakantie elke dag urenlang op een veel te druk strand slapen ergens in Salou. Je kan er ook voor kiezen om de hele dag niets anders te doen dan te golfsurfen en te chillen in een wel heel relaxte sfeer! Waar? In Mellow Monta of te wel Montalivet aan de Franse westkust. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom op dit surfcamp dat verscholen onder de naaldbomen ligt. Of je nu een beginner bent of al kunt surfen. Alles ademt hier surf en dat merk je direct als je ’s ochtends je tent uit rolt. Je begint de dag met een lekkere surfsessie onder begeleiding van de Nederlandse instructeurs. Chill de rest van de dag, pak een mountainbike, longboard, doe mee met een lesje yoga en maak je klaar voor een avond-surfsessie. In nog geen 10 minuten skate of loop je vanaf het surfcamp naar het dorp waar je allerlei winkeltjes en een paar barretjes vindt om een feestje te vieren. Anyway, het belangrijkste is dat jij je eigen vakantie bepaald.

Vragen over jouw diabetes en op vakantie gaan?
Heb je vragen over jouw diabetes of specifiek over je diabetes hulpmiddelen of begeleiding? Neem even contact op met DVN via jong@dvn.nl of telefoonnummer 033-4630566. 

Informatiebijeenkomst
Voor iedereen met diabetes die zich voor een reis opgeeft wordt voor de zomer een informatiebijeenkomst gehouden. Daar kun je alvast kennis maken en hoor je interactief alles over reizen, alcohol, drugs en diabetes. De reisleiding is er ook bij, dus je kunt al je vragen die je hebt hier stellen. Voor deze reisvoorbereiding betaal je niks extra's. Na afloop kun je op eigen kosten wat eten om elkaar relaxed alvast nog beter te leren kennen.