Rondreizen

Kan jij wel een energieboost gebruiken? En is jouw idee van vakantie niet per se alle drukte van je af feesten en je roes uitslapen op het strand? Ben jij meer van de nieuwe steden ontdekken in combinatie met wat actie, cultuur en terrasjes op zijn tijd? Zie jij het wel zitten om met een groepje vrienden Europa te verkennen, maar is alle organisatorische rompslomp zoals treintijden opzoeken, de bookingssites uitpluizen en de route uitstippelen met behulp van een ienieminiekaartje in een Lonely Planet niet aan jou besteed? Dan zit je hier goed, want dit hebben we namelijk allemaal al voor je geregeld! FreeStyle organiseert rondreizen door Noord, Oost, West en Zuid-Europa. Jij hoeft alleen maar op de bus te stappen. Met je backpack op je rug ontdek je nieuwe steden, schitterende natuur en ontmoet je de leukste mensen van over de hele wereld!

 

Waarom kies je voor een FreeStyle Rondreis?

Bij FreeStyle maken wij het je graag gemakkelijk. Wij regelen alles voor jouw rondreis, zoals vervoer verblijf en eventueel activiteiten. Verder is het helemaal aan jou om je rondreis invulling te geven. Ter plekke is er een reisleider aanwezig die nog meer voor je kan regelen, zoals activiteiten, taxi’s, of uitstapjes naar andere steden, en op wie je altijd terug kunt vallen voor tips en advies. 

  • Rondreis met andere jongeren die bij jou past
  • Europa ontdekken met leeftijdsgenoten
  • Cultuur, natuur en actie
  • Verblijf in hostels of op campings
  • Vervoer per trein of bus
  • Garanties van ANVR en SGR
  • Tips en advies van reisleiding in bezit van VOG

Wil je met 6 vrienden of meer op rondreis? Ga naar freestylevakanties.nl/rondreis-op-maat en vraag een offerte aan voor een rondreis op maat.

Bekijk het aanbod van de rondreizen hieronder: